X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 106. Bölüm

Ekip’i zorlu görevler bekliyor

Filiz butik sahibi bir kadındır ve Yalçın adlı kumarbaz bir oğlu vardır. Yalçın, annesinden sürekli olarak para istemektedir. En son para istediğinde Filiz ona para vermez. Yalçın da arkadaşıyla bir plan yapar ve annesinin dükkânına arkadaşı gasp için girer. Ancak hiç hesapta olmayan olaylar olur.
Hüsnü'ye büyük dayısından miras kalır. Suat, Hüsnü’yü arayarak haber verir. Mirasın büyüklüğü konuşulurken Hüsnü avukatın verdiği adrese bakar ve çok şaşırır. Avukat Suat’a görüşmeye gelmeleri için çiftlik adresi vermiştir.
Tarık, Filistinli bir doktordur. Oğlunun kanser olması yüzünden eczaneden zorla ilaç alır. Eczacı kadın, polise gidip olayı anlatır. Bu olay karışık bir hikâyenin de başlangıcı olur.
Tunç yine boyundan büyük işlere kalkışır. Mesut olaylar karşısında ne yapacağını şaşırır.
Melek ve Tufan karıkocadır. Can da onların samimi arkadaşıdır. Melek, Tufan ve Can bir gün yemeğe çıkarlar. Yemek dönüşü, kullandığı aracın kontrolünü kaybeden Tufan kaza yapar. Bu olayı fırsat bilen Melek aklına geleni uygular. Ancak Can'la iyi bir hayat sürmek için aklına gelen düşünce istediği şekilde gerçekleşmez.

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Orhan Oğuz, Arka Sokaklar dizisinin yönetmenidir

FRAGMANLAR