X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 107. Bölüm

Ekip, bir cinayetin izini sürüyor

Hüsnü, kızı Şule’nin ısrarı üzerine eve getirdiği ineği satmıştır. Bunu fırsat bilen Metin ve Tekin, babalarından okul gezisi için para isterler. Ancak Hüsnü onlara para vermez. Bunun üzerine Metin ve Tekin, oto yıkamacıda işe başlarlar. İstedikleri parayı kazanmışlardır. Hüsnü, bir gün oto yıkamacıya arabayı yıkatmaya gidince Metin ve Tekin yakalanırlar ve cezaları ağır olur.
Tolga ve Ayşe üniversite öğrencisi iki gençtir. Tolga, Ayşe'yi yurda bırakırken Hakkı adlı genç ile tartışır. Tolga bu kavganın ardından ölü bulunur. Tüm deliller cinayet suçlusu olarak, Hakkı ve mahalle serserilerini işaret etmektedir.
Engin, Yeliz'le tartışmalara başlamıştır. Yeliz alışveriş için gittiği yerden, indirim var diye dört çift ayakkabı alınca Engin bu duruma sinirlenir.
Yusuf kapısının önünde Beşir’i bulur. Beşir darp edilmiştir. Yusuf, Beşir’i tedavi etmek için eve alır. Beşir sürekli Mesut’u sayıklarken, gözaltına alınan çete onu Beşir’e kadar götürür.
Evren uyuşturucu kullanan sorumsuz bir kişiliktir. Oğuz onu kendisini toplaması konusunda çok uyarır. Evren bu konuşmaları dikkate almaz. Sonunda patronu Derya, onu işten atar.
Evren’in arkadaşı Seyhan yüzünden başı belaya girer. Evren bir oyun sonucu Kamil’in eline düşer. Ekip, Kamil’in adamlarını toplar ve sorguya alır. Yusuf, Beşir’in sayıkladığı Mesut'u bulur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Kadir karakterini Hasan Denizyaran oynamaktadır

FRAGMANLAR