X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 108. Bölüm

Ekip, kaçırılan bir bebeği arıyor

Ekip, dünyaya geldikten hemen sonra kaçırılan bir bebeği ve olayın faillerini bulmak için harekete geçiyor.
Yeliz, okulda çıkan bir kavgaya müdahale eder. Kavgaya karışanlardan Güray adlı öğrenci, bir
iş adamının oğludur. Yeliz, sinirlerine hâkim olamayıp öğrenciye tokat atınca açığa alınır. Güray daha sonra bir cinayete karışıp başını belaya sokunca, babası Ekip’ten yardım ister.
Neşe adlı kadın yeni doğum yapmıştır. Aynı gece bebeği kaçırılır. Ekip olayla ilgili bütün ipuçlarını araştırırken hiç ummadıkları bir durumla karşılaşırlar.
Mesut, Beşir'i bu hale sokanları araştırmaya başlar ve Beşir'in dayısı Nusret’i bulur. Nusret, Beşir'in kayıp olduğu günlerde kızkardeşi Meryem'e geldiğini söyler. Mesut, Meryem'in evine gider. Beşir’e neler olduğunu anlamaya çalışan Mesut, bir cinayetinde aydınlatılmasını sağlayacaktır.
Suat, Hünsü'nün meslek hayatında 20. yılını doldurması üzerine evde sürpriz bir parti düzenlemek ister ve arkadaşı Ferda'dan yardım alır.
Metin ve Tekin başlarını belaya sokmayı başarmıştır. Esra Güneş için paparazilerin makinesini kıran Metin ve Tekin eve kaçmayı başarmışlardır. Fakat evi bulan paparaziler Hüsnü'ye olayı anlatırlar. Tekin ve Metin babalarından fırça yiyecekken Esra Güneş gelir. Hüsnü olayı bir anda unutur ve çocuklarıyla gurur duyar.

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arda'nın ikinci mesleği oyunculuktur

FRAGMANLAR