X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 109. Bölüm

Tinerci cinayeti

Ekip, iki tinerci çocuğun işlediği bir cinayeti çözmek için operasyon başlatıyor.
Beşir toprağa verildikten sonra, Mesut kendini toplar ve görevine devam eder.
Hüsnü'nün meslek hayatında 20. yılını doldurması nedeniyle evde sürpriz kutlama hazırlanır. Suat, Hüsnü'ye evde hırsız var diye telefon eder. Hüsnü telaşla eve gider. Bu sırada hırsız diye, garsonu vurmasına ramak kalır. İş tatlıya bağlanınca herkes eğlencesine devam eder. Herkes  eğlenirken, emniyetten bir cinayet işlendiği haberi gelir.
Sait adlı şahıs, evden kaçan amcasının kızını vurmak için amcası ve amcasının oğluyla belirlediği adrese gider. Burada iki hemşire oturmaktadır. Eve yeni taşınmışlardır v e ikisinin de olaylardan haberi yoktur.  Sait eve gider ve ablası zannettiği hemşireleri öldürür. Ardından da emniyete teslim olur. Rıza Baba, Sait'in böyle bir olayı tek başına yapamayacağını anlar ve olayın araştırılmasını ister.
Tuncer, Rıza Baba’nın yedi aydır aradığı adamdır. Arkadaşının oğlunun şoförüdür. Polislerle çatışır ve bir polisi yaralar. Ekip tarafından yakalanıp sorguya alınır. Rıza sorguda arkadaşının oğlu Cihan’ı sorar. Öldüğünü öğrenince de arkadaşı Sıtkı'ya kötü haberi verir. Tuncer’i olay yerine götürürler ve olayı anlatmasını isterler. Detaylı sorgudan sonra Cihan'ı öldürenin, ortağı Ekrem olduğu ortaya çıkar. Ekip, Ekrem’in ofisine baskın yapar.
Mert lise öğrencisi bir gençtir. Sınavdan çıkıp eve gittiği bir gün, iki tinerci çocuk Mert'in yolunu kesip ondan para isterler. Tinerciler, Mert'in cüzdanını ve cep telefonunu gasp edip Mert’i de öldürürler. Ekip, Mert'i öldüren tinercilerin peşine takılır.

                 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan 455. Bölümde boşanmışlardır

FRAGMANLAR