X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 111. Bölüm

Yasak aşk, cinayet ve macera…

Ekip, yasak aşk cinayetinden, uyuşturucu tacirlerine kadar bir dizi suç teşkil eden olayların ve faillerinin peşine düşüyor.
Hüsnü, Suat ve çocuklar beraber karakoldadır. Hüsnü, komisere olayın yanlış anlaşıldığını anlatır ve karakoldan ayrılırlar. Hüsnü'nün evine hırsız girer. Suat kadına çok acır ve yardım eder. Evdeki televizyonu Ayşe’ye verir. Hüsnü’ye de televizyonun bozulduğunu söyler. Hüsnü tamirciye gittiğinde olayı anlar.
Mahmut adlı kişi darp edilmiş ve hafızasını kaybetmiştir. Ekip, bir çöp dökme noktasında bulunan Mahmut’un bu hale nasıl geldiğini araştırır.
Tevfik adlı kişi arabasına bindiğinde Rafet adlı şahıs tarafından öldürülür. Ekip yaptığı  araştırmalar sonunda Tevfik'i Rafet'in öldürdüğünü bulur. Rafet'in Tevfik'i öldürmesi için bir neden bulamayan ekip, Tevfik'in eşiyle konuşur. Rafet'e bir oyun yapılır. Tevfik'in eşi ve Murat'ın resimlerini fotoshopla yan yana getirip samimi bir resim elde ederler. Sorguda Rafet'e resimler gösterilir. Rafet her şeyi itiraf eder.Zeynep, Murat’la Nur'un fotoshop resimlerini görür ve Murat’ı kapının önüne koyar. Olayı emniyette Aylin anlatır ve iş tatlıya bağlanır.
Restoran sahibi Soykan’ın torunu fidye için kaçırılmıştır. Soykan’a miras kaldığını bir tek banka yetkilileri bilmektedir. Bankada araştırma başlar ve Esma adlı kadının olayın içinde olduğu öğrenilir. Ekip, Umut'un tutulduğu depoya baskın yapar. Fidyeciler yakalanır.
Engin ve Yeliz dışarıya hava almak için yürüyüşe çıktıklarında genç bir çocukla karşılaşırlar. Çocuk bayılınca Engin çocuğu hastaneye götürür. Ancak aşırı dozda uyuşturucu aldığı belirlenen çocuk hayatını kaybeder. Ekip bu olayı araştırmaya başlar. Ama bu işten zarar gören Yeliz olur ve vurulur.

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Cansu Fırıncı, dizide Ünal rolünü oynamaktadır

FRAGMANLAR