X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 112. Bölüm

Ekip, fidyecilerin peşinde

Ekip, bir işadamının oğlunu kaçıran ve fidye isteyen suçluların peşine düşüyor. Yeliz hastaneye kaldırılır. Engin çılgına dönmüştür. Vural’ın yeri öğrenilir ve Engin, Vural’ı yakalar. Rıza Baba devreye girer ve Engin olay yerinden uzaklaştılır.
Mesut evde otururken dışarıdan gelen sesleri duyar ve gaspa uğrayan Asiye'ye yardıma koşar. Asiye’yi tanır ve ne olduğunu öğrenir. Mesut, Kudret’i sorar. Asiye, Mesut’u eve götürür. Kudret bacağının birini kaybetmiştir. Mesut, Kudret’i bu hale getirenlerin kum olduğunu araştırmaya başlar.
Refik zengin bir iş adamıdır. Adem de onun yanında çalışan yoksul bir inşaatçıdır. Adem'in eşi bebeğini hastaneye götürecektir. Bu yüzden Adem, oğlu Veli’yi inşaata getirir. Aynı gün Refik de oğlu Can’la inşaata gelir. Sinem, Noyan’a telefon eder ve Refik'in parayı ödemeyeceğini söyler. Noyan, Refik'in oğlu Can'ı kaçırır. Bu sırada Veli de olaya karışınca onu da götürürler. Olay polise haber verilir. Sorguya alınan Adem ve eşi kanlılarından bahseder. Olayın kan davalılarla alakası olmadığı öğrenilir. Sinem, Refik'e telefon eder ve fidye ister. Refik parayı götürür. Ekip, Refik'in peşinden takibe başlar.
Metin ve Tekin okul çıkışı korsan CD satan adama rastlar. Adamdan CD alacakken zabıtalar adamı kovalamaya başlar. Yere düşen CD’leri Metin ve Tekin kapar. Çocukların oyun diye açtıkları CD’nin içinden kadın fotoğrafları çıkar. Hüsnü eve geldiğinde Suat çocukların ders çalıştığını söyler. Hüsnü bu duruma inanmaz ve odaya girer. Çocukların kadın resimlerine baktığını  anlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arda yüzünden iki polis vurulmuştur

FRAGMANLAR