X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 115. Bölüm

Rıza Baba’nın evine hırsız giriyor

Rıza Baba’nın evine hırsız giriyor. Bu sırada evde olan Ali, soyulduklarını anlayınca çok mahcup oluyor ve hırsızın peşine düşüyor.
Zeynep’in ani doğum sancıları Ekip’teki herkesi heyecanlandırır. Zeynep’in doğumunun erken başlaması Murat’ın elini ayağına dolaştırır.
Sorguya alınan Vahap ve Caner’in ifadesi soruşturmanın gidişatını değiştir. Oruç cinayetindeki yeni bulgular Ekip’in katile ulaşmasını sağlar.
Zeliha’nın aklına giren Ece, onun bir dergi için güzellik yarışmasına girmesine neden olur. Suat, kazanacağı parayı eğitimine harcamak istediğini bildiği kızına destek olur. Fakat hesapta olmayan bir şekilde dergi Hüsnü’nün eline geçince Ferda ve Suat yine zılgıtı yer.
Suat’ın ani baygınlığı aileye sevinçli bir haber olarak döner.
Onur kendisiyle birlikte olmak istemeyen Sema’yı öldürmek istemektedir. Aktif şekilde siyasetin içinde olan amcası Nusret, yeğenini kurtarmak için Sema’nın adını kirletmeye çalışır. Tüm Ekip’in birlikte çalıştıkları operasyonda Sema’nın babasına verdikleri sözü tutarlar.
Rıza ve Ayla dolaşmak için çıktıkları evden döndüklerinde eve hırsız girdiğini görünce şoke olurlar. Sesler üzerine uyanan Ali ve Pınar soyulduklarını anlarlar. Ali çok utanır ancak işin peşini bırakmaz ve hırsızı bulur.

 

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Tunç, Gazinin Yeri'ni işletmektedir

FRAGMANLAR