X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 118. Bölüm

Ekip, şaibeli bir ölümü araştırıyor 

Ekip, Atıp adlı bir modacının kuşkulu gördükleri ölüm olayını araştırıyor.
Engin hastaneden taburcu olacaktır. Yeliz hatasını anlar ve eşine destek olmak için ona, kendisini dinleyeceğini söyler.
Yener kirli işlere bulaşmıştır. Annesi son çare olarak Almanya’da çalışan abisini yardıma çağırır. Yener, içinde bulunduğu durumdan kendi başına kurtulmaya çalıştıkça, başı daha da belaya girdiğinden devreye Ekip girer. Yener’i, mafyanın elinden kurtarırken yüklü miktarda uyuşturucu madde de ele geçirilir.
Murat, ilk doktorluk deneyiminde işi eline yüzüne bulaştırınca Emel’in diline düşer. Evdeki, Emel Semiha gerginliği de artıkça Zeynep ve Murat’ın huzuru kalmaz.
Metin ve Tekin okul gazetesinde görev alırlar. Tekin’in amacı Gizem’in gözüne girmektir. Pazar yerinde Mesut ve Hüsnü’nün çekimini yapan çocuklar, istemeden de olsa Mesut’un başını belaya sokarlar. Çekimlerde Engin’in dikkatini çeken bir detay Ekip’i arana bir suçluya ulaştırırır.
Ferda ve Suat yine başlarını belaya sokarlar. Bu sefer olaylar öyle bir karışır ki kendilerini nezarethanede bulurlar.
Modacı Atıf’ın ölüm nedeni şaibelidir. Ekip, yürüttükleri soruşturma sonucunda cinayeti aydınlatır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Pınar, Rıza Babanın kızıdır

FRAGMANLAR