X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 121. Bölüm

Psikolog cinayetinin ardındaki sır 

Ekip, cinayete kurban giden bir psikoloğun ölümünün ardındaki sır perdesini aralıyor.
Bir psikolog öldürülür. Cinayeti çözmek için yapılan araştırmaya psikoloğun hastalarından başlanır. Psikoloğa takıntılı bir şekilde bağlı olan Sevda adlı bir hasta tüm dikkatleri üstüne çekse de, uzun süredir terapiye gelmeyen Hatice adlı başka bir hasta cinayetin çözülmesine yardımcı olur.
Tunç, Taksim’de bir eylemde yardım ettiği Damla aracılığıyla Mesut’a büyüdüğünü göstermeye çabalamaktadır.
Döviz bürosu sahibi Özcan öldürülür ve sahip olduğu iş yeri soyulur. Yanındaki çalışanlarla yürütülen soruşturmada bir çeteye ulaşılır.
Küçük Çobanlar okulda iyi bir kaleciyle yine ticaret hayalleri peşinde koşarlar. Hüsnü’nün araya girmesi çocukları yine beş parasız bırakır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Kibariye, Arka Sokaklar dizisinde oynamıştır

FRAGMANLAR