X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 124. Bölüm

Suç şebekesine baskın
Petra, Mahmut tarafından öldürülünce şebeke karışır. Fuat’ı kurtarmak için Tatyana’yı da öldürmeye çalışan Mahmey ve Elena, Zeynep ve Murat’ın içinde oldukları gizli bir operasyonla ele yakalanırlar.
Metin ve Tekin sonunda düzgün bir karne alacaklardır. Bu başarıyı nakite çevirme hayalleri kurdukları sırada, okulda üstün başarı gösteren Seyit’in hayatı junıorların kolları sıvamasına neden olur.
Engin bir kez daha tatil planını iptal edince, Yeliz bir başına Antalya’ya gider.
Hüsnü’yü çarpan yankesici kadınla yaşanan kovalamaca sırasında, kendilerini bir inşaatın tepesinde bulurlar. Araya habercilerin girmesiyle, Ferda ve Suat’ın da içine girdiği olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır.
Sosyeteden Derin Çakmak evde uyuşturucu partisi verecektir. Derin'in evine baskın yapılır. Sorguya alınan Rerin uyuşturucuyu kimden aldığını söylerek ve Ekiple iş birliği yaparak kendi cezasını hafifletmeye çalışır.
Ayla ve Pınar’ın yokluğunda Rıza Baba ve Ali’yle ilgilenen Figen yine yanlış anlaşılır. Ayla’nın yaptığı ani baskın sinirleri gerse de tatlıya bağlanır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Orhan Oğuz, Arka Sokaklar dizisinin yönetmenidir

FRAGMANLAR