X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 126. Bölüm

Mesut gizli bir görevle, büyük bir uyuşturucu şebekesinin içinde girmiştir. Bu görevde birlikte çalıştığı Başkomiser Engin, bilgilerin ekibe taşınmasını sağlamaktadır. Hem kayıp bir narkotik komiserin, hem de yüklü miktarda uyuşturucunun bulunduğu operasyonda Garip tüm ekibi zor duruma sokar.
Elif, Rıza Baba’nın ekibine yeni katılmış genç bir komiserdir. Başlangıçta her şey normal gibi görünse de, Elif’in geçmişinde kaldığı düşünülen bazı sırlar onu intikam peşine düşürür. Tüm Ekip’in seferber olduğu olaylar zincirinde çok eski kaçak bir suçlu adalete teslim edilir.
Ali, Pınar’a sürpriz yaparak onu şık bir yerde yıldönümü yemeğine götürmeye karar verir. Ancak, mekanda şarkı söyleyen kız eski sevgilisi çıkınca olaylar karışır.
Çoban Ailesi heyecanla yeni bebeği beklese de Ferda ve Suat’ın işleri Hüsnü’yü yıldırmıştır. Yine yerinde durmayan aileyi doğuma tüp kamyonu taşıyacaktır.
Vedat Müdür, bir kavgaya karışın Komiser Sinan’la uğraşırken konuya dahil olan Rıza Baba, bu asi genci ekibine dahil etmeye karar verir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Engin Müdürün çocuğunun ismi Hasan'dır

FRAGMANLAR