X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 128. Bölüm

Elif rehin alınıyor

Elif, bir banka soygunu sırasında soyguncuları tarafından rehin alınıyor. Bir banka soygunu sırasında Elif rehin alınır. Soygunu gerçekleştiren Bora adlı şahıs, büyük bir kaçış planı hazırlamıştır. Sinan ve Ekip, Elif’i büyük bir operasyonla kurtarmaya çalışır. Helikopterle kaçmaya çalışan çete karşısında Ekip hazır bulunacaktır. Ekip’tekilerin ailelerinin soluksuz takip ettiği operasyon, basın tarafından da takip edilmektedir.
Okuldan eve dönerken kaybolan Ceren hakkında bilgiler toplanmaya başlanmıştır. Görgü tanıklarının anlattıkları üzerine harekete geçen Ekip, daha önce de tacizden sabıkalı olan Fehmi adlı şahsa ulaşır. Başta tüm olanları inkar eden Fehmi, sonunda gerçekleri anlatmak zorunda kalır.
Hüsnü, sokakta magandalarla başı belaya giren gazeteci Ahu Saner’i kurtarır. Çoban Ailesi’nin hikayesi gazetecinin ilgisini çeker. Yapılan aile röportajı sonrası herkesi bir sürpriz beklemektedir.
Birçok grubun hedefi olan milletvekili, kendisine yapılan bir şantaj üzerine Ekip’e başvurur. Rıza Baba’nın başında olduğu araştırmada, baskı unsuru fotoğraflar Ekip’e yardımcı olur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arka Sokaklar dizisinin yapım şirketi D Media'dır

FRAGMANLAR