X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 129. Bölüm

Komiser Sinan’ın kardeşi rehin alınıyor

Emniyete gelen bir ihbardan Komiser Sinan’ın kızkardeşinin rehin alındığı anlaşılınca, Ekip harekete geçiyor ve bir operasyon düzenliyor.
Sinan, emniyete gelen bir ihbarın kardeşi Mine ile ilgili olduğunu anlayınca bütün Ekip harekete geçer. Adem, Mine’yi kaçırarak fidye almaya çalışmaktadır. Elif’in de aileye destek verdiği operasyonda zor anlar yaşanır.
Hatice genç yaşta ailesinden ayrı yaşamak zorunda kalmıştır. Annesinden kalan evde birlikte yaşadığı Rasim işsizdir. Annesinin ölümünden sonra miras yüzünden babasıyla arası açılan Hatice ölü olarak bulununca tüm aile şüpheli olarak gözaltına alınır.
Junior Çoban’lar Neco’nun babasının araba aldığını duyunca akşam gezisi için plan yapmaya başlarlar. Metin, kaza yapınca işler yine Hüsnü’nün üstüne kalır.
Kadir kumara bulaşmıştır. Gün geçtikçe borçlanmaya başlayınca bir plan yapar. Böylece hem borçlarını ödeyecek hem de yeni bir hayata başlayacaktır. Borçlandığı Bekir, parasını almak için acele edince Kadir hatalarının bedelini ağır öder.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan 13. Sezonda tekrar evlenmiştir

FRAGMANLAR