X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 131. Bölüm

Ekip, uyuşturucu operasyonunda

Rıza Baba ve ekibi, uyuşturucu tacirlerine karşı büyük bir operasyon düzenliyor. Figen zorla arkadaşlık yaptığı Mustafa’dan ayrılmaya çalışmaktadır. Mustafa’nın hem başka kadınlara olan düşkünlüğü, hem de kirli işleri aralarını iyice germiştir. Numan, bahçesinde bulunan ceset yüzünden tutuklanınca olay haberlere yansır. Bu üç insanın arasındaki bağ, cinayetin ortaya çıkartılmasını sağlar.
Sakıp, uyuşturucu işi yapmaktadır. Birlikte çalıştığı Nadya uyuşturucu sevkıyatında görev almaktadır. Sakıp’ın adamlarından biri ele geçirilince Ekip büyük bir operasyon için harekete geçer.
Suat, Ferda’nın fikriyle soluğu bir hastanede alıp fazla kilolarından kurtulmaya çalışır. Buraya gelen ihbarla Ekip’in de dahil olduğu operasyon Suat’ı zor durumda bırakır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Rıza Baba karakterini Zafer Ergin oynamaktadır

FRAGMANLAR