X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 134. Bölüm

Hüsnü vuruluyor

Hüsnü bir operasyon sırasında kurşunların hedefi oluyor ve ağır yaralanıyor. Ekip, bir cinayeti araştırmak üzere harekete geçer. Operasyon sırasında Kudret ile Ekip’dekiler burun buruna gelirler. Silahlı çatışma sırasında Kudret’in oğluna siper olan Hüsnü kurşunların hedefi olur.
Hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan Hüsnü’nün başında tüm aile nöbet tutar. Mesut ve Engin’in peşine düştüğü Kudret kaçarken can yakmaya devam eder.
Sığındığı akrabalarının başını belaya sokan Kudret bir çoğunun ölümüne neden olur. Yolda bir kadın ve kızını da rehin alan suçlu, saklandığı son yerde Mesut’la karşı karşıya gelir.
Eşiyle kavga eden Sibel günlerdir kayıptır. Elif ve Sinan’ın ilgilendiği kaçırılma olayında etraftan alınan bilgiler doğrultusunda Hamdi ve adamlarına ulaşılır. Eve baskın yapan Ekip, kadını ailesine teslim eder.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Birce, Emre'nin sevgilisidir

FRAGMANLAR