X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 137. Bölüm

Uyuşturucu şebekesine baskın

Bir uyuşturucu şebekesinin peşine düşen Rıza Baba ve ekibi büyük bir operasyon düzenliyor ancak, bu kez işler planladıkları gibi gitmiyor. Ekip, bir uyuşturucu şebekesinin peşine düşer, operasyon kapsamında Engin de gizli göreve alınır. Cinayetlerin de işlendiği şebekenin başında Derya isimli bir kadın ve yardımcısı Davut vardır. Derya’ya yakınlaşmaya çalışan Engin, aynı zamanda da şebekenin içine sızmaya çalışmaktadır. Ancak operasyon günü işler Ekip’in planladığı gibi gitmez.
Bir hırsızlık ihbarı üzerine harekete geçen Ekip, olay yeri yakınlarında bir şüpheliyi yakalar. Tahkikat için olay yerine götürülen Yakup adlı şahıs, evde işlenen cinayetin zanlısı olarak gözaltına alınır. Ölen kadının hayatı araştırıldıkça cinayet daha karışık hale gelir. Yine Çoban’lara sığınan Ferda’nın başı kocasıyla derttedir. Süleyman’ın kendisini aldattığını düşünen Ferda soluğu Hüsnü’lerde almıştır. İşleri düzeltmek için görevlendirilen Hüsnü yine kendini karakolda bulur.
Tanık koruma programında olan Arsen adlı kadın kaçırılınca Rıza Baba ve ekibi harekete geçer. Arsen, kocası aleyhine tanıklık yaptığı için cezalandırılacaktır. Hamile kadının infazı için doğum yapmasını bekleyen Baki, karşısında Ekip’i bulur.
Pınar’a sürpriz yapmaya çalışan Ali, yine işleri eline yüzüne bulaştırınca ekip’ arkadaşlarının alay konusu olur.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Birce, Emre'nin sevgilisidir

FRAGMANLAR