X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 138. Bölüm

Ekip, Derya ve Davut’un peşinde

Başarısız geçen operasyonun ardından stresli bir sürecin içine giren Ekip, Derya ve Davut’a ulaşmak için operasyonlar düzenliyor. Engin, başarısız geçen operasyonun ardından hastaneye kaldırılır. Emniyetten aldığı paralar ve Derya’nın kaçışı, Başkomiseri zor durumda bırakır. Hakkında başlatılan soruşturma ve olayı araştıran Komiser Ecmel, tüm Ekip’in gerileceği bir sürecin başlangıcı olur. Ekip, Derya ve Davut’a ulaşmak için, etraflarında iş yaptıkları herkesi soruşturmaya başlar.
Suat, aldığı telefonla başına geleceklerden habersiz akrabası Nazike’yi beklemektedir. Bu yeni misafirin geliş haberi bile Hüsnü’yü huzursuz etmeye yeter.
Bir örgüt evinde bulunan Ferhat ve Dilan yeni evlenmişlerdir. Örgütün diğer adamları Muzo ve Erdal’dan farklı hayalleri vardır. Dilan ailesinden izin almadan evlenmiş ve onlarla bağını koparmıştır. Amcası Dilan’ın cezalandırılmasını istese de, babası İlhan, eski özel harekatçılardan Mesut’un amirliğini yapmıştır. İlhan kızını kurtarmak için geldiği İstanbul’da, Rıza Baba ve Mesut’tan yardım isteyer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Wilma Elles, Arka Sokaklarda oynamıştır

FRAGMANLAR