X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 139. Bölüm

Engin’in zor günleri

Derya ve Davut yakalanamadığı için Engin de hapse girme endişesi taşıyor. Engin’in etrafındaki çember giderek daralmaktadır. Derya ve Davut yakalanmadığı sürece, o da hapse girme endişesiyle yaşayacaktır. Ekip bir taraftan hızla kaçakların izini sürerken, diğer taraftan da Engin’i ayakta tutmaya çalışmaktadır.
Emin kardeşi Bekir’in başına gelenleri çözmeye çalışmaktadır. Ölü bulunan Müslüm hakkında yapılan araştırmada adamın çocuk tacizcisi olduğu ortaya çıkar. Ekip sürdürdüğü operasyonun sonunda katili yakalar fakat bir ailenin dağılışına da şahit olur.
Hüsnü’nün başı yine belaya girer. Sokaktaki bir kavgayı ayırmaya çalışırken işler karışır. Cavidan kendi şöhreti için olayları basına taşıyınca Çoban Ailesi de karışır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Engin Müdür'ün eşi Başak, öğretmendir

FRAGMANLAR