X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 140. Bölüm

Öğretmen cinayetindeki sır

Ekip, öldürülen bir öğretmenin, cinayetindeki sır perdesini aralamak için operasyonlar düzenliyor. İlhan Başkomiser ölü olarak bulunur. Mirza, yanına topladığı militanlarla bir suikast listesi oluşturur. Ele geçen listede bulunan isimlerden biri de Mesut’tur. İlhan’la birlikte çalışan özel harekâtçılar bir araya gelirler.
Serhat okula gitmek için çıktığı eve geri dönmeyince ailesi polise başvurur. Yapılan soruşturmada ele geçen Vahit ve babası yaptıkları planların sonuçlarına katlanmak zorunda kalırlar.
Bir döviz bürosunu soyan üç kaçak, polis barikatına takılınca çevredeki apartmanlardan birine gizlenirler.
Annesiyle birlikte doğum gününü kutlama hazırlığında olan Nihal ilk defa babasının eve geç gelmesinin mutluluğunu yaşar.
Ekip bir inşaatta feci şekilde öldürülmüş olarak bulunan Gökmen adlı maktulün soruşturmasına başlar. Etrafında çok sevilen bir öğretmen olan Gökmen, geceleri de ek iş yapmaktadır. Peşindeki Zübeyir ve İlhan Kardeşler, Ekip tarafından sorguya alınır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Birce, Emre'nin sevgilisidir

FRAGMANLAR