X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 142. Bölüm

Mesut suç örgütünün hedefinde

Mesut, Mirza ve adamlarının ilk hedefi haline geliyor. Mirza ve ekibi tehlike yaratmaya devam etmektedir. Mirza, Komiser Mesut'u hedef almış, fakat çıkan kargaşada kaçmayı ve izini kaybettirmeyi başarmıştır. Ekip ise Mirza ve adamlarının peşindedir.
Sinan ile Elif arasındaki yakınlaşması devam ederken, Hüsnü ve Suat'ın evine yerleşen Nazike ise işleri çığırından çıkarmaya başlar.
Kendi halinde mantıcıda geçimini sürdürmeye çalışan bir anne ve genç kızın başına talihsiz olaylar gelir ve Ekip de olayları araştırmaya başlar.
Hayatı, tehlikeli ve karışık bir hal alan Mesut, oğlu Tunç'u bu kargaşadan uzak tutmaya kararlıdır. Rıza Komiser’in de etkisiyle Tunç'u bir yatılı okula yatırmaya karar verirler. Tunç ve Mesut'u zor günler beklemektedir.
Kaçmayı başaran Mirza, daha önceden tanıdığı Heval isimli bir şahsin evine sığınır. Kardeşi Yusuf ile yaşayan Heval, onu Mirza'dan ve bu karanlık davadan uzak tutma çabası içindedir. Tüm çabalarına ve gözyaşlarına karşın, Mirza, Yusuf'un kanına girmeyi ve onu davanın başköşesine oturtmayı başarır. Yusuf ve Mesut, karşı karşıya gelirler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Kadir'in dövüştüğü adamın lakabı Kaburgaydı

FRAGMANLAR