Component Name: VideoAdServiceJs - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 754076215


Varnish cache server

X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 144. Bölüm

Sinan’ın zor günleri

Filistinli mualif bir gazeteciye gönüllü korumalık yapan arkadaşı Sema’nın açıklamalarının ardından Sinan’ı zor günler bekliyor. Teslim adında masum bir üniversite öğrencisinin yaşamı, geçmişten gelen bir kan davası uğruna, bir anda tepetaklak olmuştur. Bu durumu hazmedemeyen Teslim'in babası ve Ekip arasında büyük bir kovalamaca başlar.
Bir atölyede çalışan geçim derdindeki genç, bir kadın ve eski kocası arasında talihsiz durumlar yaşanır. Öte yandan genç kadın, devamlı bakışlarını üzerinde hissettiği ustabaşıyla da uğraşmak zorundadır.
Suat ve Hüsnü'nün evinde kargaşa yaşanmaya devam etmektedir. Çocuklar ve Nazike arasındaki anlaşmalar, Hüsnü'yü çığrından çıkarmaktadır.
Filistinli mualif bir gazeteci olan Fatima ve peşindeki infaz timi arasında kovalamaca başlamıştır. Fatima'yı korumaya gönüllü olan, Sinan'ın akademiden arkadaşı Sema, Sinan'ı tepetaklak edecek bir gerçeği açıklar. Artık Sinan'ı zor günler beklemektedir. Babasının intikamını almak için eline geçen fırsatı fark ettiğinde, onu kimse durduramayacaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Rıza Babanın evine para dolu çantayı pizzacı yerleştirmiştir

FRAGMANLAR