X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 145. Bölüm

 Ekip, infaz timinin peşinde

Filistinli muhalif gazeteci Fatima ve peşindeki infaz timi arasındaki koşuşturmaca devam ederken, Ekip de bu infaz timinin peşine düşüyor. Filistinli muhalif gazeteci Fatima ve peşindeki infaz timi arasındaki koşuşturmaca devam etmektedir. Sinan, akademiden arkadaşı olan ve Fatima'yı koruma görevini üstlenen Bahar'dan öğrendiği ve dehşete düştüğü gerçeklerle yüzleşmekte ve babasının intikamını alabilmek için yanıp tutuşmaktadır. Bu yolda, infaz timi ile arasında şiddetli çatışmalar yaşanır. Öte yandan Elif de işin içine karışmıştır. Sinan'ı kimse durduramaz. Tüm ekip, infaz timinin peşindedir.
Kocasının, kendisinden önce bir başkasıyla beraber olduğunu anladığı anda hayatı kararan bir genç kız olan Meltem, ailesi ve kocası tarafından çaresizce ölüme mahkûm edilmeye çalışılmaktadır. Kocası ve eski sevgilisi arasında şiddetli olaylar yaşanır.
Öte yandan Nazike evde işleri karıştırmaya devam etmektedir. Parayla fal bakmaya başladığında ise, kendini karakolda bulur. Akli dengesi yerinde olmayan Mazlum ise, karakolu karıştırır.
Genç bir kız, tecavüz edildikten sonra öldürülür. Polis olan ablası Ceren ise, bir yandan acısını yaşarken, bir yandan da adım adım katilin peşindedir. Engin'in Ceren'e olan desteği ise, ekibin gözünden kaçmaz.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Ömür Gedik gece kulübü sahibi Gökçe karakterini oynamıştır

FRAGMANLAR