X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 146. Bölüm

Cinayetin ardındaki sır perdesi

Ekip, Bedir’in öldürülmesinin ardındaki sır perdesini çözmeye çalışıyor.  Bedir'in öldürülmesinin ardından işler karışmaya başlamıştır. Tek görgü tanığı Suphi de, Ceren'den aldığı darbeyle olayı hatırlamayınca, olay çözülemez bir hal alır. Gözler yavaş yavaş şüpheli davranışlar sergileyen Ceren'e çevrilmeye başlar. Engin'in Ceren'e olan ilgisi iyiden iyiye hissedilmektedir. Onun tek düşüncesi ise, kardeşi Berrin'in diğer katillerini bir an önce bulmaktır. Gözü kararmış bir şekilde, her yolu denemeye başlar. Katiller ise, izlerini kaybettirmeye çalışmaktadırlar.
Rus hayat kadını Anya'nın yolu, Tekin ve Metin'le kesişir. Nazike'nin paltosuyla Anya'nın paltosu karışınca, işler de karışır. Kadın, kendisini çalıştıran ve hor gören Turan adlı şahıstan kurtulup, Rusya'ya geri dönme planları yapmaktadır. Kadın satıcıları, Anya ve Ekip arasında kovalamaca başlar.
Evlenmeden hamile kalan ve sevdiği adam cezaevinde yatan Ceylan'ı ise zor günler beklemektedir. Ailesi bebeğini zengin bir adama para karşılığı satma peşindedir. Ceylan, çaresizce bir kurtuluş hayal eder. Kurtuluşu bulduğunu sandığı anda ise, hayatı tepetaklak olur. Mazlum, yine karakolu karıştırmaya devam eder. Tunç ise, sergilediği asi tavırlarla ve yeni yaşam tarzıyla, Mesut'u öfkeden çılgına çevirmeye başlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arka Sokaklar yayın hayatına 2006 yılında başlamıştır

FRAGMANLAR