X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 149.Bölüm

Uyuşturucu çetesine baskın

Ekip,  küçük yaştaki çocuklara uyuşturucu temin eden bir çeteye baskın düzenliyor. Seyit'in soruşturması son hızıyla devam etmektedir. Seyit’in, arkadaşının verdiği ifadelerle ortaya çıkan gerçek ölüm nedeni, ekibin kanını dondurur.
Yıllardır görmediği kardeşine kavuşan Canan, acımasız gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Kaçırılan kardeşinin peşine düşen Canan ve eşinin başına gelenler, onları şoke edecek bir olayla sonlanır.
Nazike bu kez, tüm ev halkını mutlu eder. Alışveriş yaptığı marketten kazandığı tatil, evde neşeli anların yaşanmasına sebep olur. Evde kalan Tekin ve Metin ise, tüm fırsatları değerlendirip, alem yapma derdine düşerler.
Uyuşturucu kullanarak ölen genç bir kızın ölümü, beraberinde birçok olayı açığa kavuşturur. Çalıntı mal karşılığında, küçük çocuklara uyuşturucu temin eden kişiler ve ekip arasında heyecanlı dakikalar yaşanıyor.
Mesut ve Tunç'un psikoloğu arasındaki iletişim gün geçtikçe daha da iyiye gitmektedir. Tunç ile birlikte akşam yemeğine çıkan çift, Tunç'un ortadan yok olmasıyla, birbirlerine daha da yaklaşmaya başlarlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Ömür Gedik gece kulübü sahibi Gökçe karakterini oynamıştır

FRAGMANLAR