X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 155. Bölüm

Hastanede şüpheli ölüm 

İdil, çalıştığı barın sahibi Erdinç tarafından saldırıya uğrar. Ekip’in gözaltına alıp, savcılığa sevk ettiği Erdinç’in ceza alması beklenirken, serbest bırakılır. Ekip’in peşini bırakmadığı davada, Hakim Ulvi Yücel herkesi şaşırtacak bir cinayetin içinde olur.
Rıza Baba’nın arkadaşı Başhekim Hikmet, hastanede gerçekleşen şüpheli bir ölümün soruşturması için Ekip’ten yardım ister. Yoğunbakım hastalarına yapılan tacizin ortaya çıkarıldığı davada, Ekip gizli bir operasyonla suçluları yakalar.
Haydar Berk’i gezmeye çıkartan Metin ve Tekin kendilerini bir reklam filminden para kazanmaya çalışırken bulurlar. Ancak çekimlerde bebekler karışır ve iki kafadar zor durumda kalırlar.
Engin, destek olduğu Deniz’in bir kafeteryada işe başlamasına ön ayak olur. Okuluna devam etmesi için de elinden geleni yapar. Bu arada Deniz’in Başkomisere olan hayranlığı günden güne artmaktadır. Genç kızın geçmişinde kaldığını düşündüğü Musa, çalıştığı yere baskın yapınca olaylar karışır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Seval, Hüsnü'nün eşidir

FRAGMANLAR