X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 161. Bölüm

Pelin’i kim öldürdü?

Ekip, önce tecavüze uğrayan, sonra da öldürülen Pelin adlı genç kızın katilini arıyor. Bir işadamının kaçırılması sırasında şoförü de vurularak öldürülür. Ekip, yürüttüğü soruşturmada işadamının girmeyi planladığı bir ihale olduğunu öğrenir. Ölen şoförün aile fertlerinden biri olan Nuri ise, şüpheli tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeker.
Hüsnü herkesten gizli, taksi şoförlüğüne devam etmektedir. Aracında karşılaştığı her olaya müdahale etmeden duramasa da, son müşterisi ünlü bir fizikçi çıkınca şans yine yüzüne güler.
Ortadan kaybolan Pelin’in cesedi, bir kanalizasyon çalışması için açılan rögarda bulunur. Otopsi sonunda tecavüz izlerinin de bulunduğu olayda, yol işçileri sorgu altına alınır. Tüm Ekip katilin peşindeyken herkesi şaşkınlığa uğratacak bir olay gerçekleşir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aylin ve Hakan'ın arasını açan kızın ismi Sinem'dir

FRAGMANLAR