X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 162. Bölüm

Uyuşturucu tacirlerine baskın
 
Elif, teyzesinin vefatı için Ayvalık’a gitmiştir. Sinan ise onun yolunu beklemektedir. Osman, Baran’a eksik mal (kokain hap vs.) yollamaktadır. Baran bir şekilde bunu fark eder ve tetikçisi Mahmut’u Osman’ın peşine takar. Ekip Baran’ın izini sürer ve Baran yakalanır.
Rıza, Ayla, Pınar, Mesut ve Hüsnü; Ali’yi ziyarete giderler. Pınar’ın Ali’ye vereceği bir haberi vardır. Bebeklerinin cinsiyeti belli olmuştur.
Metin ve Tekin’in okuluna Tuğberk adında zengin bir çocuk gelir. İlk geldiği günden itibaren de kızları etrafına toplar. Tuğberk hafta sonu da, villalarında parti verecektir ve Metin ile Tekin partiye davetli değildir. Tekin bu olaya sinir olur ve Metin ile Tunç’un da aklını çelip parti vermek ister. Ama parti yapacak ev yoktur. Çaycıları Latif polis olmak hayaliyle yanıp tutuşmaktadır. Tekin’den Hüsnü Komiserle konuşup onu polis okuluna aldırılmasını istemiştir. Bunun karşılığında da Tekin’in ondan ufak bir isteği vardır. Latif’in eski minibüsünde parti yapmak.
Çocuklar, okullarının önünde Adem’le Kemal’in kavgasına şahit olurlar. Adem psikopatın tekidir ve  3 ay önce Hülya ile evlenmiştir. Hülya’nın bütün eski sevgililerini öldürmek ister. Hülya’yı da dövüp evin bodrumuna kapatır.
Ramazan Boztaş isimli mafya elemanı, yaşlı kadınları tehdit edip, avukat Salih aracılığıyla mallarını ellerinden alır ve kadınları öldürürler. Noter sürekli avukat Salih’in yaşlı kadınlarla gelip satış işlemleri yapmasından şüphelenir ve Rıza Baba’nın yardımını ister.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hakan ve Aylin 440. Bölümde evlenmiştir

FRAGMANLAR