X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 163. Bölüm

Psikopat dehşeti!

Haydar adlı bir psikopat, masum insanları öldürüp, etrafa dehşet saçıyor. Ekip de, bu psikopatı durdurmak için operasyonlar düzenliyor.
Elif, içi buruk ve hayatın ne kadar kısa olduğunu anlamış olarak döner. Sinan’a hayatın ne kadar kısa olduğunu ve bu süreçte birbirlerini seviyorlarsa evlenmek için ne beklediklerini ima eder.
Ömer mahallenin deli dolu psikopat gencidir ve platonik olarak Leyla’ya aşıktır. Leyla’nın zengin patronu Ayhan ise Leyla’ya kur yapmaktadır. Ayhan, Leyla’yı evine kadar bırakır. Ömer ve arkadaşı Selçuk onları takip etmektedir. Ayhan’ı bir köşede sıkıştırıp tehdit ederler. Silahlar konuşur ve bir kurşun internet cafede bulunan Kerim’e isabet eder. Kerim’in babası İsmet bu acı karşısında kayıtsız kalmaz ve bunu yapanların peşine düşer.
Metin ile Tekin bu seferde sınıflar arası futbol turnuvasında şike yapar ve Ayla’ya yakalanırlar. Ceza olarak, huzur evlerini ziyarete gidecek, yaşlılarla ilgilenecek ve onların gönüllerini alacaklardır. Çocuklar evde huzurevi broşürünü bırakırlar. Nazike de bunları görünce kendisini evden göndermek için huzurevi aradıklarını düşünür.
Deniz’in annesi iyileşir ve Antalya’ya kuzeninin yanına gitmeye karar verirler.
Ferruh’un hayatında bir tek, şehit abisinden kalan yeğeni ve yengesi kalmıştır. Yeğeni Ceyhun kalp hastasıdır ve ameliyat olmazsa yaşayamayacaktır. Bunun içinde ciddi bir para lazımdır. Ferruh yeğenini kurtarabilmek için mahalledeki döviz bürosunu soyar. Ama bu parayı bulması Ceyhun’u kurtarmaya yetmeyecektir.
Numan, Haydar’ın otoparkında çalışan bir baş belasıdır. Haydar arabalara verdiği hasardan dolayı parasından keser. Numan temizlediği araçların birinde silah bulur ve etrafa, tehditler yağdırarak gider. Numan belinde silahı, hayvani düşünceleriyle kızların peşinden koşmaya başlar. Kızlara yanaşıp tanışmak ister. Farklı mekanlarda karşılaştığı Selvi ve Ebru adlı kızlar kendisine yüzvermeyince de çeker vurur. Şimdilik iki kurban vardır, daha sonra ne olacağı ise bilinmez. Tabii Haydar’dan intikamını da almak isteyecektir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Oğuz Peçe, Arka Sokaklar dizisinde Emre rolünü oynamaktadır

FRAGMANLAR