X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 164. Bölüm

Ekip, Ziyal aşiretinin peşinde
 
Seri katil Numan'ı görüp tanıyan birinin polise ihbarda bulunmasının ardından Rıza Baba ve ekibi, Numan'a bir adım daha yaklaşır. Üçüncü cinayeti önleyip Numan'ı yakalamak artık an meselesidir. Fotoğraf çekmeyi ilerleten Tunç, bu işte haşlığını çıkaracak kadar ustalaşmıştır. Dansöz Derya, ablasının evde fotoğraflarını çekecektir ama Rıza Baba’nın kafasını dinlemek için evine geleceğinden ve Ayla teyzesinin de onu basacağından haberi yoktur. Mahallenin tikisi Hakan ile Ezgi sevgililerdir.  İsmail de Ezgi'ye başını belaya sokacak kadar aşıktır. Hakan'ı korkutmak ve Ezgi'ye sahip olmak için elinde silah iki aşığın karşısına çıkar. Hakan ile aralarında geçen kavga sonucu kendi silahıyla yaralanır.  Hakan, Ezgi’yi alıp kaçar. İsmail de mahallenin serserilerinden abisini alıp Hakan’la Ezgi’nin peşlerine düşer. Ekip ise hepsinin peşine düşer. Haydarberk yüzünden geceleri uyuyamayan Suat gün içerisinde sürekli bitkindir.  Bir gün Nazike'nin verdiği uyku hapını içip alışverişe gider.
Seher, Ziyal aşiretinin ağası Faruk Ziyal’in karısıdır. 1 yaşında da bir oğlu vardır. Artık dayanamaz ve oğlunu da alıp İstanbul’a kaçar. Çat pat Türkçe’siyle İstanbul’un arka sokaklarında bir otele yerleşir. Kaldığı otel gece polis baskınına uğrar, bütün hayat kadınları ve Seher emniyete alınır. Nezarette tesadüfen Mesut ile karşılaşırlar, Mesut, Seher’e yardım edecektir. Faruk Ziyal örgütten adamları Civan ve Berfo’ya törenin yerine getirilmesini ve Seher’in öldürülüp, oğlunun kendine getirilmesi emrini verir. Seher savcılığa götürülürken örgütün kurduğu haince pusuya yakalanırlar. Silahlar konuşur, bombalar patlar. Civan, Faruk Ziyal’in isteklerine dayanamaz ve Ziyal’i öldürür. Planladıkları eylemlere devam etmek isterler. Artık başkan Civan’dır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arka Sokaklar yayın hayatına 2006 yılında başlamıştır

FRAGMANLAR