X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 166. Bölüm

Ekip ölümle burun buruna ! Arka Sokaklar’ın sezon finali bölümü herkesi şoke edecek!.  Yeni yayın döneminde yepyeni bölümleriyle yine Kanal D’de ekrana gelecek olan dizinin bu bölümünde; Ekip ölümle burun buruna geliyor!
Hüsnü, güneş yanıklarının acısını çekerken, Elif ve Aylin’ de ağabeylerini nemlendiriciyle biraz rahatlatmaya çalışırlar. Ancak Ekip’tekiler bu olayın tadını çıkarırlar.        
Dilek pavyonda çalışan bir şarkıcı, Kenan ise onun, hapisten çıkan belalı sevgilisidir. Hapisten çıkar çıkmaz soluğu Dilek’in pavyonunda alır ve ortalığı birbirine kadar. Dilek, Kenan’dan şikayetçidir. Rıza Baba ve Ekip, Kenan’ı yakalamak için kolları sıvarlar. Tam bu sırada Aylin’in aklına bir fikir gelir. Formalite düğün. Dilek’i formaliten de olsa Sinan ile evlendirmek isterler. Elif ise bu olaya çok bozulur.
Evlatlık olduğunu öğrenen Cihan, babasının zorla evlendirme baskılarına dayanamayıp evden ayrılır ve bir pansiyona yerleşir. Üvey annesi Selma, Cihan’a gidip eve dönmesi için yalvarsa da Cihan kararlıdır. Eve dönmez ve gerçek ailesini aramaya başlar. Ailesini bulunca büyük hayal kırıklığı yaşar ve Cihan bir çöp konteynırında ölü bulunur.         
Rıfat Hızal hala ortalıkta yoktur. İntikam ve kaçış planları peşindedir. Önce damadının sonra da Rıza Baba ve ekibinin peşine düşecektir. Tatil planları yapan Ekip ise, Rıfat’ın acımasız planlarından habersizdir.   

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Esra, Hüsnü'nün dördüncü eşidir

FRAGMANLAR