X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 168. Bölüm

Ekibin başından bu felaket geçeli bir ay olmuştur. Elif hâlâ hastanede, Sinan ise onun başındadır.
Pınar’ın karnı iyice büyümüş ve huysuzlukları devam etmektedir. Rıza Baba’nın evinin önünde kazı çalışması vardır. Çalışmadan doğan gürültü de hanımların isyan etmesine sebep olur.
Ekip uyuşturucu şebekesi patronu Musa ve adamlarının peşindedir. Melek, Erdal ile bağlantı kurup elindeki yeni malları satmak ister. Musa bu konuda temkinli davranmaktadır ama Erdal, Melek’ten hoşlanmaya başlamıştır.
Komiser Melek görev yaptığı narkotik şubede aylardır bu şebekeyi çökertmek için uğraşmaktadır. Ekip, Musa ve şebekesini yakalayabilecek mi? Melek Komiser ile ekibin yolu nasıl kesişecek?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Burcu Kara, Seval karakterini oynamaktadır

FRAGMANLAR