X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 172. Bölüm

Engin eşyalarını toplamaya başlar. Tunç, Engin Ağabey’inin gitmesine çok üzülür. Engin’in, gitmeden önce Ekip’le beraber yapacağı son operasyonuna katılır.
Ömür ve Deha, kuyumcu Serdar’ın dükkanını soyar. Bu soygunda Cafer’in malları da gider. Serdar kendi dükkanının soyulmasından çok Cafer’in malları gittiği için tedirgindir. Güvenlik kamerası kayıtlarını yok eder. Ekip bu durumdan fazlasıyla şüphelenir ve Serdar’ı merkeze alırlar. Cafer kara para aklamaktan sabıkalıdır. Cafer’i yakalayabilmek için Mesut ve Zeynep gizli görevdedirler. Cafer ile iş birliği yapıp olayı çözmek isterler. Cafer, Serdar’ın cesedini ister, ceset gelene kadar da Melek’i rehin alır. Mesut buna izin vermek istemez ama eli kolu bağlıdır.
Zeliha’nın arkadaşı İpek, Zeliha’ya mankenlik yapmayı teklif eder. Zeliha da çok ister ama bu duruma Hüsnü Çoban ne diyecektir? Dahası Suat ve Nazike de mankenlik teklifi alırlar. Ve Suat Nazike’nin gazıyla bu teklifi kabul eder.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Mehmet, Özel Harekattan gelmedir

FRAGMANLAR