X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 176. Bölüm

Rıza Baba, torununun doğması şerefine tüm emniyete tatlı dağıttırır. Ekip, hâlâ Cihan, Savaş ve Kutlu’nun peşindedir. Cihanlar’ın durulmaya niyeti yoktur. Mahalleden bir kadını soyup, çantasından çıkan akbil kartı bir otobüse binerler ve otobüsteki herkesi rahatsız ederler. Üstüne üstelik otobüse binen bir polisin silahını alıp içeride terör estirirler. Rıza Baba ve ekibi otobüsü yolda sıkıştırmaya çalışır. Ama bu iş göründüğü kadar kolay olmayacaktır.
Zeliha evde ders çalışamamaktan şikayetçidir. Arkadaşı İpek’in de kaldığı yurda yerleşmek ister. Büyük çaba sonucu Hüsnü’den de izni koparır. Ama Metin ve Tekin, ablalarına yurtta rahat vermezler.
Pınar ve Ali, bebeklerine isim bulma krizindedirler. Ali’nin bulduğu isimleri Pınar bir türlü beğenmez ve aralarında ufak çaplı bir sorun yaşanır. Ama sonunda öyle bir isim bulurlar ki Rıza Baba çocuklarıyla iftihar eder.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Burcu Kara, Seval karakterini oynamaktadır

FRAGMANLAR