X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 178. Bölüm

Hüsnü, Mesut’un sarhoş halde eve gitmesine yardım eder ve tekrar içmeye başlaması ile ilgili de söylenir. Mesut eski dostuna “sanane benim içmemden” deyince Çoban yıkılır ve Mesut’u orada bırakıp gider. Tunç, babasının durumunu görünce olay çıkarır ve soluğu Rıza Baba’nın yanında alır. Mesut, Hüsnü’nün kendisine olan kırgınlığına fark edince gönlünü almak için ufak bir oyun oynar.
Efe bebek geceleri uyumamakta, bütün aileyi de uyutmamaktadır. Rıza son çözümü gece yarısı emniyete gitmekte bulur.
Levent, Melek’e ulaşmak için evi aramaya devam eder ve sonunda Müjgan’ı kandırıp Melek’ten habersiz kızı Şirin’i görmeye eve gider. Melek eve geldiğinde Levent ile karşılaşınca şoke olur. Vedat Müdür’den ekibe gizli görev gelir. Hamza Korkut, 4 – 5 yıldır kaçaktır ve Türkiye’ye giriş yaptığı anlaşılmıştır. Hamza’nın bir otele gideceği tespit edilir. Melek resepsiyonist, Murat bellboy olarak görev başındadır. Hamza yakalanıp emniyete getirilir. Kendini satanın kim olduğunu düşünüp durur ve sorgu odasında gördüğü bir ipucu onu ihbar edenin eski karısı Rengin olduğunu ortaya çıkarır. Hamza dışarıdaki adamını Rengin’in peşine salar ve ölüsünü ister. Rıza Baba ve ekip de Rengin’i korumaya çalışırlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Emniyetteki köstebeğin ismi Ünal'dır

FRAGMANLAR