X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 186. Bölüm

Nazike’nin bir telefon sapığı vardır. Nazike bu sapığın ses tonundan ve konuşmalarından çok etkilenip buluşmaya gider.  Başına geleceklerden haberi yoktur tabii ki.
Selim, karısını öldürür ve aşiret kararı alıp suçu, 16 yaşındaki Ayhan’ın üstlenmesine ve hapse onun girmesine karar verirler. Ancak kim olduğunu bilmedikleri biri, savcıya karısını Selim’in öldürdüğünü söyleyince Selim hapse girer. Cello Ağa, oğlunu hapse attıranı bulmanın peşine düşer. Ayhan’ı yakalayıp, şiddet kullanarak konuşturmaya çalışırlar. Elif ve Sinan sonunda barışmışlardır. Ancak bu durumu Rıza Baba’dan bir sürede olsa saklamak isterler. Ekip, Rıza Babalı gece devriyesindeyken sahil kahvesine salep içmeye gitmeye karar verir. Ne tesadüftür ki, Elif ve Sinan da oradadır. Sinan ortalıktan kaybolup Rıza Baba’dan kaçmaya çalıştığını zanneder. Tunç almak istediği pantolonun içine sığamayınca, pantolonu alamamış ve kilo aldığı için bunalıma girmiştir. Mesut diyete girelim diyip oğluna moral vermek ister. Tunç bu fikre bayılır ve baba- oğul diyete başlarlar. Mesut açlığa dayanamaz ve geceleri Tunç’tan gizli dürümleri mideye indirmeye başlar. Tabii bu sırada Tunç’a yakalanınca kıyamet kopar.
Sarper, yetenekli ve genç bir futbolcudur. 2.ligde bir takımın kalecisidir. Bir süredir kayıptır ve kesik kolu bulunur. Ekip, Sarper’in cesedini ve ona bunu yapanları bulmanın peşine düşer. Bilgi toplamak için bir grup kulübe, bir gurup da Sarper’in evine gider. Kulüp başkanı İrfan, tekin olmayan bir tiptir. Yapılan araştırmada İrfan’ın üvey kızı Gonca ile Sarper’in uzun süredir aşk yaşadıkları ortaya çıkar. Murat’lar, Sarper’in en yakın arkadaşı, takımın kaptanı, doktor Nevzat’ı bulup bilgi almak isterler. Ancak Nevzat birkaç kaçamak cevap verip gider. Günün devamında İrfan’ın adamı Baha öldürülür. Baha’nın cesedinde Sarper’in parmak izine rastlanır ve akıllar iyice karışır. Sarper yaşıyor mu? Sarper’in başına gelenlerin suçlusu kim?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hüsnü, 3. Sezonda Başkomiser olmuştur

FRAGMANLAR