X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 187. Bölüm

Zeliha, narkotik şube tarafından sorguya alınınca, Hüsnü hayatının en zor günlerini geçiriyor.
Melek ve Murat gece devriyedeyken Müjgan arar ve Şirin’in dişinin ağrıdığını, acil dişçiye götürülmesi gerektiğini söyler. Melek gecenin bir yarısı dişçiyi nerede bulacağız diye düşünürken Murat olaya el atar ve Yavuz’un eski ev arkadaşı dişçi Bülent’in muayenehanesini açtırır. Doktor dönüşü Şirin uyumuştur. Murat’ın kucağında eve gelir. Müjgan, Murat’ın Şirin ile bu kadar ilgilenmesini pek beğenir ve Melek’e de bu durumdan bahseder.
Zeliha ve Tibet birbirlerine aşık olurlar ve aralarında güzel bir arkadaşlık başlar. Zeliha’nın okuldan arkadaşı Asu da Tibet’ten hoşlanmakta ve Zeliha ile olan durumu kıskanmaktadır. Asu okul haricinde bir gece kulübünde barmaidlik yapmaktadır. O gece kulübünde bütün pisliklerde dönmektedir. Kulübün sahibi Asu’ya fena halde yanıktır. Asu’nun Tibet’e olan hayranlığını görünce bu olaya çıldırır ve Tibet’in çantasına uyuşturucu koyup, polise ihbarda bulunur. Tibet, Zeliha’ya çok değer vermektedir. Annesiyle bile tanıştırır. Rıza Baba ve ekibi, Tibet’i üzerinde uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alırlar. Zeliha ne yapacağını şaşırır ve babasına durumu haber vermekten çok korkar. Mesut ağabeyini aramaya karar verir. Mesut’un telefonuna Murat çıkınca da Murat ağabeyinden yardım ister. Murat olayın bütün detaylarını öğrendikten sonra Rıza Baba ve Ekip ile paylaşır. Bu durumu Hüsnü’den gizlemeye karar verirler. Mesut ve Murat, Hüsnü’yü Tibet’ten uzak tutmaya çalışır. Narkotik Şube, Tibet’in Zeliha ile çekilmiş fotoğraflarını bulunca olaya el koyarlar ve görev ekipten alınır. Zeliha, narkotik tarafından evden aldırılıp sorguya getirilir. Herkesin eli kolu bağlı bu olayı çözmenin peşine düşerler.
Hüsnü açığa mı alınıyor? Tibet aklanabilecek mi? Hüsnü, Zeliha’yı ve tüm ekip arkadaşlarını affedecek mi?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arda'nın ikinci mesleği oyunculuktur

FRAGMANLAR