X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 190. Bölüm

Sinan’ın evinde Nadya’yı gören Elif, çekip gidiyor. Ardından da Sinan ile Elif arasında yeni bir kriz yaşanıyor. Ömer, Melek’lerde kalmaya devam etmektedir ve halinden de çok memnundur. Melek, Pınar’la konuşmuş, Ömer geçici olarak Şirin’le beraber anaokuluna gidecektir. Murat, Melek’in Ömer’le bu kadar ilgilenmesinden çok mutludur.
Elif, Nadya’yı görünce çekip gitmiş, Sinan ise ne yapacağını şaşırmıştır. Murat’ı arayıp yardım ister. Elif ise emniyette terör estirmektedir. Yüksel her yerde Nadya’yı aramaktadır. Nadya’yı kiraladığı Salih’i arayıp yardım ister. Salih evdeki diğer Ruslar’ı tembihleyip çıkar. Nadya diğer iki Rus arkadaşını da Sinan’ın evine çağırır. Rıza, Mesut’a yabancılar şubesiyle temasa geçip Sinan’ın yanına gitmesini söyler. Rus kızların pasaportları zorla ellerinden alınmış, Salih tarafından çalıştırılmaktadır. Rıza Baba, Elif ve Hüsnü olayı çözüp Sinan’a giderler. Gördükleri manzara karşısında Rıza Baba şoke olur. “Artık sizi ben bile kurtaramam” deyip oradan uzaklaşır.
Tibet, Antalya’ya milli takım kampına gider. Zeliha kıskançlık krizlerine girer.
Ferhat yeni hapisten çıkmış, ailesi tarafından Şeyda ile görücü usulüyle sözlenmiştir. Görücü usulü de olsa Şeyda, Ferhat’tan hoşlanmaktadır. Ferhat’ın başka kızlarla telefon konuşmasına tanık olunca olay çıkartır. Şeyda’nın babası Müfit ile Ferhat’ın ağabeyi Cemşit bu tartışmayı duyarlar. Eğer bir sorun varsa sizi evlendirmeyelim derler. Ortalık sakinler. Sonrasında Şeyda’nın ortadan kaybolup ölü bulunması Ferhat’a biçilir. İki aile birbirine girer. Rıza Baba ve ekip Şeyda’nın katilinin peşine düşer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Orhan Oğuz, Arka Sokaklar dizisinin yönetmenidir

FRAGMANLAR