X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 191. Bölüm

Ayşe, kocası İsmet’in alkol alıp, sürekli kendisini dövmesiyle baş edemez ve boşanırlar. Ama İsmet’in Ayşe’nin peşini bırakmaya niyeti yoktur. İsmet, Ayşe’yi dövmeye, tehdit etmeye devam etmektedir. Avukat Seda tekrar İsmet’e dava açar. Dava gününü beklerken, beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya kalınır.
Nazike, Seydola diye bir falcı bulmuştur. Adamın Kızıldereli olduğuna, alemi falan olduğuna inanmaktadır. Bütün evi tütsülere boğar. Suat’ı da kafaya alıp Seydola’ya fal baktırmaya giderler. Asıl şenlikte bundan sonra başlar.
Nuri ve Şeref, Seyran’ın aracının plakasını araklayıp, hırsızlıklarına kaldıkları yerden devam ederler. Bu hırsızlıklar sonucu Ekip, plaka sahibi Seyran’ın ev adresini bulup kapısına dayanır. Seyran, Ekip’e kapıyı açmayıp direnince, Mesut’un kafası atar ve kapıyı kırıp içeri girer. Girdiği gibi de kafasına abajuru yer. Seyran apar topar merkeze götürülür. İş çok uzamadan çözülür ve tatlıya bağlanır. Seyran şarkıcıdır. Barbaros’un mekanında sahne almaktadır. Erkut ve arkadaşları Seyran’ı dinlemeye gider. Erkut kıza kur yapınca, Seyran masadaki viski şişesini Erkut’un kafasına geçirir ve tekrar emniyetin yolunu tutarlar. Seyran ve Mesut’un yolları tekrar kesişir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Mesut, tedavi görmek için Rusya'ya gitmiştir

FRAGMANLAR