X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 192. Bölüm

Elif, Melek, Aylin emniyette moda dergisine bakmaktadırlar. Elif’in bir düğüne katılması gerekmektedir ve dergiden elbiselere bakarlar. Düğün, elbise muhabbetleri geçerken Sinan, Hüsnü, Murat, Mesut, Ali emniyete gelip muhabbete dahil olmak isterler ama Sinan’ın kızlardan yemediği laf kalmaz. Elif evlenmek istediğini sürekli ima etse de, Sinan anlamamakta ısrarlıdır.
Mesut, Seyran’la gizli gizli mesajlaşmakta, telefonlaşmaktadır. Hüsnü’nün bu gizli kapaklı telefonlar dikkatini çeker ve araştırmaya başlar. Mesut’un tekrar alkole başladığını zanneder. Durumu Rıza Baba’ya da anlatıp, Mesut’u takibe alırlar. Seyran’ın sahne aldığı barı beraber basarlar. Mesut’u ve Seyran’ı beraber görünce şaşkınlıklarını gizleyemezler.
Tekin’in matematiği iyice kötüleştiği için Zeliha’nın arkadaşı Ayça özel matematik dersi vermeye başlar. Ancak Tekin, Ayça’ya aşık olur.
Serhat, diyaliz makinesine bağlı olarak böbrek nakli beklemektedir. Babası Emin acıları içinde oğlunun başındadır. Serhat’ın doktoru Selim aynı zamanda zengin iş adamı Selim’in oğlu Güneş’in de doktorudur. Güneş’in de böbreğe ihtiyacı vardır ve Serhat ile dokuları uymaktadır.
Şirin’in doğum günüdür. Melek ve Müjgan kendi aralarında pasta keserler. Şirin, annesinden pastasından Murat’a da götürmesini ister. Murat pastanın gelişine çok sevinir ve bunu karşılıksız bırakmaz.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Zuhal Olcay, Arka Sokaklar dizisinde oynamıştır

FRAGMANLAR