X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 193. Bölüm

Tibet, akşam yemeğine Hüsnü’lere gelir. Tibet’in annesi bir süreliğine memlekete gitmiştir. Metin ve Tekin bu haberi duyunca evin boşluğundan yararlanmaya karar verirler. Tibet’in evde herkes tarafından sevilmesinden rahatsızdırlar. Akılları sıra intikam alacaklardır. Tibet’ten evin anahtarını isterler. Tibet vermek istemez ama çocuklar damardan birkaç laf söyleyince vermek zorunda kalır. İşin sonunun karakolda biteceğinden habersizdir.
Elif ve Sinan’ın beraber gittikleri düğünün fotoğrafları, emniyette elden ele dolaşmaktadır. Ekibin erkekleri, Elif’e evlenme teklif etmesi konusunda Sinan’a baskı yapmaktadır.
Tunç babasını arar ve telefonu Seyran açar. Mesut, Tunç’un aradığını, telefonu Seyran’ın açtığını öğrenince, bunu ona nasıl açıklayacağını düşünmeye başlar.
Gazi, ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmaktadır. Ağabeyi İlhan hapishanede kan davası yüzünden yatmaktadır. Mercan ve aşiretinin davası hala bitmemiştir ve Gazi’yi de İlhan’ı da ortadan kaldırmak isterler. Ekip kan davasını çözmek için harekete geçer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Efe, Pınar'ın oğludur

FRAGMANLAR