X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 194. Bölüm

Mesut, Hüsnü, Sinan, Elif, Melek, Ali devriyededirler. Devriyenin bitmesine yarım saat kala, Sinan “oh devriye bitiyor” diyince bütün ekip, Sinan’a laf söylemeye başlar. Aralarında iddiaya girerler. Anons gelirse Sinan ekibe yemek ısmarlayacaktır. Ve tabii ki beklenen anons gelir. Ekip yemeği kazanmanın sevinciyle olaya intikal ederler. Olay bitiminde Sinan verdiği sözü tutar ama Elif ile baş başa yemeğe çıkacaklarını söyler. Mesut’un bu olay karşısında intikamı acı olacaktır.
Seyran, Tunç’u evine yemeğe davet eder. Mesut da devriye bitimi gelecektir. Barbaros, Seyran’ı arayıp acilen bara çağırınca Tunç’la beraber gitmek zorunda kalırlar. Seyran sahnedeyken bara polis gelir ve rutin kimlik kontrolü yapılır. Tunç’u gören sivil polis, kimliğinden Mesut Güneri’nin oğlu olduğunu anlar ve Mesut’u arar. Sonrasında da kıyamet kopar. Seyran ve Mesut ayrılmanın eşiğindedir. Barbaros’un barında kavga ederler.
Erdem ve Nazan restaurant işletmecisidir. Ortakları Mustafa hapisten yeni çıkmıştır. Erdem ve Mustafa’nın uyuşturucu satışında da ortaklıkları vardır. Erdem restauranta uyuşturucu işini karıştırmak istemez. Mustafa ise buna karşı gelir ve satışlara başlar.
Ekip’e yeni sivil polis memuru Nejat katılır. Akademiden yeni mezun, heyecanlı, bir an evvel öne çıkma peşinde olan genç bir memurdur. Osman ve Harun zengin iş adamı Gökmen’in evine soygun yapma planındadır. Ancak Gökmen’in evi 24 saat bir güvenlik şirketi tarafından izlenmektedir. Bir plan kurup, polis olarak içeri girerlerse, güvenlik şirketinin hiçbir şey yapamayacağını düşünürler. Ve planlarını uygulamaya koyulurlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Orhan Oğuz, Arka Sokaklar dizisinin yönetmenidir

FRAGMANLAR