X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 195. Bölüm

Sinan liseden arkadaşlarıyla dağa kayak yapmaya gitmeye karar verir. Bunu ballandıra ballandıra ekip minibüsünde anlatır. Murat ve Ali’yi de davet eder. Elif bu duruma çok bozulur. Sinan’ın planlarından kendisini ayrı tutmasına sinirlenir. Elif, Sinan’la bir hayat kuramayacaklarını, geleceklerinin olmayacağını düşünür. Ankara’dan eski hocalarından gelen eğitmenlik teklifini değerlendirmek ister. Rıza Baba ile konuşmaya gider.
Ceren, Hakan’a aşık olur ve evi terk eder. Beraber yaşamaya karar verirler. Ceren’in annesi Asiye gözyaşları içinde haykırıp durur. Hakan’ın amcası Latif tam bir başbelasıdır. Hakan’a eroin sattırmaktadır. 1 kilo eroini Hakan’a bırakıp gider. Asiye kızının bulunması için polisten yardım ister. Sinan, Murat, Melek, Ali acılı anneyi dinleyip, yardımcı olmaya çalışırlar. Ceren 18 yaşını doldurduğu için, zorla alıp getiremeyeceklerini söylerler. Ekip, Hakan’ın evine Ceren ile konuşmaya gittiğinde kız panik olup evdeki 1 kg. eroini sobaya atar. Hakan da bu durumu fark edince kızı kapının önüne koyar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Arka Sokaklar dizisinin yapım şirketi D Media'dır

FRAGMANLAR