Component Name: VideoAdServiceJs - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 335175004


Varnish cache server

X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 336858568


Varnish cache server

Arka Sokaklar 196. Bölüm

Sinan, Elif’in gidişinin ardından darmaduman olur. Murat’a gider. Mesut ve Murat’la dertleşirler.

Ayla bunalıma girer ve herkese gerekli gereksiz bağırmaya başlar. Sinir sistemi bozulmuştur. Ev işlerine elini bile sürmez. Sabah kahvaltı hazırlamak Ali’ye kalır.

Canay, Seyran’ın sahne aldığı bara fal bakmaya gelir. Seyran’la yıldızları barışmaz. Seyran’a fal bakarken Mesut Komiser’le sevgili oldukları ortaya çıkar ve Canay söylenmeye başlar. Oduncu Mesut Komiserim’le ne yaşanmışlıklarımız var bizim diyince Seyran çileden çıkar ve Canay’ı dövmeye başlar.

Ertuğrul 25 yıl diye girdiği cezaevinde yıllarını doldurmayı beklerken bir anda af çıkar ve serbest bırakılır. Sabıkası, maddeli halde Eylül isimli bir bayana tecavüz edip, öldürmesidir. Eylül’ün eşi Şenol’un Ertuğrul’dan alınacak intikamı vardır ve peşine düşer. Şenol, Ertuğrul’u yakalar ve ücra köşede bir dağ kulübesine saklar. Rıza Baba ve ekip, Şenol ve Ertuğrul’un peşine düşerler. Murat ve Melek bir iz bulurlar. Ancak Şenol’un kimseye acıması kalmamıştır. İzlerini bulan Murat ve Melek’i rehin alır. Ekip, Murat ve Melek’i kurtarmak için harekete geçer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Kadir'in dövüştüğü adamın lakabı Kaburgaydı

FRAGMANLAR