X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 197. Bölüm

Ünlü prodüktör Evren Tamyol, Seyran’ı dinlemeye Barbaros’un barına gider. Seyran ve ekibi çok heyecanlıdır. Evren eğer, Seyran’ın sahnesini ve sesini beğenirse, ileriye dönük büyük bir adım atmış olacaklardır. O gece Mesut da bardadır. Evren’in sahneye viski göndermesine, Seyran’ın önce Evren’in masasına oturmasına sinir olur ve kalkıp gider. Seyran da sevgilisinin peşinden koşar.
Emre’nin Serdar’a 2.000 TL borcu vardır. Serdar borcunu ödemeyen Emre’yi dövmekten beter eder. Emre’nin kardeşi Orkun, ağabeyini kurtarmak için hırsızlık da dahil, her şeyi yapar. Bu olay Rıza Baba ve ekibine intikal eder. Orkun ile Sinan yakından ilgilenir. Emre tedavi için hastaneye yatırılır. Serdar’ın durmaya niyeti yoktur ve Orkun’un peşine düşer. Sinan, Elif’i İstanbul’a dönmesi için ikna etmeye çalışmaktadır. Sinan artık Elif’siz bir dakika bile geçirmek istemez. Elif geldiği anda evlenme teklif etmeye karar verir ve kuyumcunun yolunu tutar. Orkun’un başı derttedir. Serdar peşine düşmüştür ve onu öldürecektir. Orkun, Sinan ağabeyini arar ve yardım ister. Sinan, Orkun’u olduğu yerden almaya gider. “Korkma, Serdar sana hiçbir şey yapamaz. Gel çıkalım buradan” dediği anda Serdar ateş etmeye başlar. Sinan olduğu yere yığılır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Ömür Gedik gece kulübü sahibi Gökçe karakterini oynamıştır

FRAGMANLAR