X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 199. Bölüm

Sinan hastaneden taburcu olur ve iyileşip göreve dönene kadar da Murat ve Yavuz’un evinde kalacaktır. 
Nazike grip olur ve bütün aile tarafından dışlanır. Hüsnü, Nazike’yi alıp hastaneye götürür ve Yavuz’un başına bırakır. Hüsnüler’in evinde tam bir sükunet hakimdir.
Prodüktör Evren, Seyran’a sözleşmenin bir kopyasını yollar. Tam 5 yıllığına onu şirketine bağlamıştır. Seyran hemen Mesut’u çağırıp yardım ister. Mesut “bu olayı ben halledeceğim sen karışma” der. Evren’in ofisine konuşmaya gider. Sonrasında Evren ofisinde ölü bulunur. Görgü tanığı Şefik, ifadesinde Evren’in en son Mesut Komiser ile görüştüğünü söyler. Bu ifade üzerine komiser Mesut Güneri, Evren Tamyol cinayetinde şüpheli olarak gözaltına alınır. Rıza Baba ve tüm ekip bu olayı çözmenin peşine düşerler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Efe, Pınar'ın oğludur

FRAGMANLAR