X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 201. Bölüm

Elif’in babası Asaf, Sinan’a bozuk atmaktadır. Sebebi ise, gençlerin kafalarına göre iş yapması ve Elif’i, gelip kendisinden istememeleridir. Sinan, Rıza Baba ve ekipten ağabeylerini alıp, Elif’i, babası Asaf’tan istemeye gider. Asaf’ın gönlünü almak Rıza Baba’ya kalır.
Pınar ve Ali, artık eve sığamadıkları için ayrı eve çıkmak isterler. Ali, Rıza Baba’nın bu olayı duymasından da çok korkmaktadır. Pınar siteleri gezmeye başlar, topladığı broşürlere Ali’yle beraber bakarken Ayla’ya yakalanır.
Emrah ve Fazıl, Necati’nin evini soymak için eve giriş yolları aramaya başlarlar. Evde soyguna başladıkları sırada çıkarttıkları seslerden Necati uyanır ve kavgaya başlarlar. Fazıl başına aldığı darbeden ötürü ağır yaralanır. Ambulans, polisten önce gelir ve Necati hırsızların sağlığından endişe duyduğu için sağlık ekiplerinden hemen gitmelerini ister. Emrah ambulansta bir çılgınlık yapıp, sağlık ekibi rehin alır ve kaçar. Fazıl’ın intikamını da Necati’den almak ister. Rıza Baba ve ekip de Emrah’ın peşine düşer.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Şule, Engin Müdürün kızıdır

FRAGMANLAR