X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 202. Bölüm

Nusret, Aydın, Utku ve Kürşat madde bağımlısı 4 yakın arkadaştır. Geçim kaynakları soygunculuktur. Mal alacak para bulamadıkları zaman bali çekerler. Kafaları güzel olup, insanlara sararlar. Melek, Şirin ile beraber börekçiye gider. Nusret, börekçiye dalıp herkesi rehin alır. Aydın, Utku ve Kürşat da bu sırada boş durmazlar. Eş zamanlı olaylar devam etmektedir. Murat, Melek ve Şirin’i kurtarmaya koşar. Tüm ekip madde bağımlısı gençleri yakalamanın peşindedir.
Seyran, Mesut’a beraber yaşamayı teklif eder. “Tunç’la beraber bana yerleşin, ev de büyük, rahat rahat yaşarız” der. Mesut bu teklife sıcak bakmaz. Mesut’tan habersiz Tunç’la konuşmaya gider. Seyran, Tunç’tan da beklediği karşılığı alamayınca yıkılır. Elif dekorasyon dergilerine bakıp, ev için bir şeyler seçmeye başlamıştır. Sinan bu durumdan sıkılıp ilgilenmeyince de Elif surat yapmaya başlar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Kadir karakterini Hasan Denizyaran oynamaktadır

FRAGMANLAR