X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 205. Bölüm

Elif ve Sinan’ın nikah dairesine gidip gün almaları gerekmektedir. Bunun için de evraklarını hazırlamaları, gidip kan vermeleri gerekmektedir. Sinan ise kan vermekten korkmaktadır. Bunu Elif’e söyleyemediği için de işleri bahane ederek kan vermeye gitmekten kaçmaya çalışır.
Pınar, Efe için belgesel DVD’leri almıştır. Akşamları evde oturup Efe için belgesel izleyeceklerini söyler. Ali “ama ben maç izleyecektim” dese de kaçış yolu yoktur.
Samet, babası Aydın’ın başka bir bayanla evlenmek istemesine karşı gelir ve evi terk eder. Ekrem abisinin yanına sığınır. Ekrem örgüt üyesidir. Samet’i “seni yurt dışına yollarım, işin gücün olur. Hayatına krallar gibi orada devam edersin” diye kandırır ve Mardin’e Şemo’nun yanına yollar. Samet’in hiçbir şeyden haberi yoktur. Babasını cezalandırmak için yurt dışına gideceğini sanmaktadır. Kendini Mardin yollarında bulur. Terörle Mücadele’den Arif, bir operasyonda Mesut’larla karşılaşır ve çocukların örgüt tarafından dağa gönderildiğini ve işin takibinde olduklarını söyler. Samet ortadan yok olunca babası Aydın soluğu emniyette alır. Samet’in de kaçırılması üzerine Rıza Baba ve Ekip, Terörle Mücadele’yle birlikte bu olay için beraber çalışacaklardır. Olayın başındaki adam Şemo’yu yakalamak ve Samet’i kurtarmak için Ekip, Mardin’e gidecektir. Bu operasyon çok risklidir. Dönüşü olamayacak kadar tehlikelidir. Rıza gidecek isimleri açıklar. Ekibindeki herkesin Mardin’e gitmeye tereddütsüz hazır olduğunu görünce duygulanır. Rıza, Mesut ve Murat, Mardin’e gidecektir. Hüsnü de, büyük olarak ekibin başında kalacaktır. 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Esra, Hüsnü'nün dördüncü eşidir

FRAGMANLAR