X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 207. Bölüm

Elif, babasının kaplıca tedavisi için İzmir’dedir. Sinan son bekarlık günlerini yaşamaktadır. Elif yokken bütün hazırlıklarla Sinan ilgilenmek zorunda kalır ve çıldırır.
Seyran, fotoğraf çekimi için kıyafet seçmeye çalışmaktadır ve Mesut’un fikrini sorar.
Ancak Mesut’un tek düşündüğü, o an karnının aç olmasıdır. Fotoğraf çekimi yapılır ve Seyran heyecanla fotoğrafları Tunç ve Mesut’a gösterir. Mesut fotoğrafların biraz seksi olduğunu görünce çıldırır. Seyran ve Mesut birbirlerine girerler. Seyran “kim olursan ol bana karışamazsın ” der ve gider. Nihal, çalıştığı holdingin patronunun oğlu Utku’nun, kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurur. Mahkemede çıkan karar Utku’nun tutuksuz yargılanması yönünde olunca, “bu nasıl olabilir” diye abisi Korhan ile birlikte Av. Seçkin’e yüklenirler. Seçkin bu davanın olumlu sonuçlanacağını ve sonuna kadar yanlarında olacağını söyler. Ancak Utku’nun babası Yekta, Seçkin’in daha önce pavyonda Asu ile çekilmiş görüntülerini bulup karısına yollamakla tehdit edince işler değişir. Avukat Seçkin’i tuzağa düşürüp görüntülerini çekmişlerdir. Bu tuzağı çözebilmek için Sinan müşteri kılığında Erhan’ın barına gidip Asu ile tanışır. Ekip’teki herkesi Elif’in bu olayı duymaması konusunda da tembihler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Rıza Baba karakterini Zafer Ergin oynamaktadır

FRAGMANLAR