X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 208. Bölüm

Elif hâlâ, babasının tedavisi için kaplıcadadır. Sinan ise fuşya sipariş verdiği perdeleri değiştirmekle uğraşır. Seyran hamiledir ve bunu Mesut’a söylemekten korkmaktadır. Mesut’un telefonlarını açmaz ve sürekli ondan kaçar. Mesut sonunda Aylin’den yardım ister ve “lütfen ne olduğunu öğren” der. Seyran bu hamilelikten korkar ve kürtaj yaptırmayı düşünür.
Aysel’in nişanlısı Osman askerdir. Aysel para biriktirmek ve evlenebilmek için dansözlük yapmaktadır. Osman’ın ailesi Aysel ile evlenmesini asla istememektedir. Ve kızı korkutmak için ağabey Nusret elinden gelen her şeyi yapar. Aysel taksiciyle tartışıp dansöz kıyafetleri de arabada kalınca polisten yardım istemek zorunda kalır. Melek, Aysel olayı ile yakından ilgilenir. Kızın çeyiz parasını biriktirmesi için elbiselerin peşine düşerler. Taksiciyi bulup kıyafetleri alırlar. Ama olay sanıldığı kadar kolay değildir. Melek, Aysel’i Nusret’ten korumak isterken hayatını tehlikeye atar.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Hasan Denizyaran Arka Sokaklar dizisinde oynamamıştır

FRAGMANLAR